Stalldag

Hela min dag kommer förmodligen att spenderas i stallet. Idag har jag nämligen två hästar att rida istället för en. Jag måste ju börja träna inför påsklovet... ;) Phibas ägare Annika är bortrest över helgen, så hon sa att jag fick rida honom om jag hade lust. Trots att jag bara kommer rida honom en gång (eller väldigt sällan iaf), så tar jag gärna chansen att provrida. Jag tycker det är viktigt att rida många olika typer av hästar. Det bygger upp känslan för ridning då man måste anpassa sig efter hästen och inte bara kan fortsätta på samma sätt man alltid gjort. 
 
Först ut blir Freja. Vi ska rida samma väg som vi gjorde i torsdags för att försöka hitta den ena av hennes boots som ramlade av sist. Hon går ju barfota i hagen, men vi rider med en typ av boots man trär över hoven. Dels för skydd då hon är lite ömfotad, och dels för att slippa halkan då de är broddade. Det fungerar sådär tycker jag. Går de inte sönder så ramlar de av...
 
Efter Freja blir det som sagt Phibas. Honom tänkte jag ta en lite längre tur på. Man måste ju passa på när man sitter på en häst med bra kondition, hehe... Jag får ta lite bilder och dra en presentation när jag kommer hem.
Jag och Dabory

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0