Pinsamt är vad det är

Just nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Jag är mitt emellan ledsen och rent utsagt skitförbannad. Det är fortfarande problem med mitt gröna kort. Som jag tog för 7 år sedan! 
 
Jag började med att maila Svenska Ridsportförbundets licensavdelning, som hänvisade mig till den som utfärdade kortet. Jag hittade inte hennes mailadress, så jag mailade till ÖOR och frågade hur jag skulle göra. Hon skrev att hon skulle vidarebefordra det till hon som var kursansvarig. Efter 1,5 månad hade det fortfarande inte hänt någonting, så jag fick mailadressen till kursansvarige av Maria (som inte heller fick sitt kort registrerat när hon gjort kursen...) och skrev ihop ett mail till henne.
 
När det gått ungefär en vecka från det att jag mailat henne (utan svar), skickar jag ett mail till ÖOR igen, och skriver att om de inte tagit tag i ärendet och jag fått svar på mitt mail av kursansvarige innan måndag, kommer jag att gå vidare med det här till Svenska Ridsportförbundet. Jag fick svaret "Du kan väl kontakta Svenska Ridsportförbundet direkt så du får hjälp att lösa det.".
 
Jag hoppades att de skulle inse att 7 år är väldigt lång tid för att vänta på att få sitt kort registrerat, men de verkar inte särskilt intresserade av att göra det nu heller... I helgen ska jag skriva ihop ett mail till SvRF, som jag skickar på måndag (så det kommer längre upp i inkorgen). Sedan är det bara att hoppas att de kan hjälpa mig, för annars kommer min tävlingssäsong vara typ... obefintlig. Den dagen kortet är registrerat (OM det någonsin blir det), är ÖOR sist på listan över klubbar jag löser licens för. Jag kan inte rida in på tävlingsbanan och representera en klubb jag inte är stolt över att rida för. Efter det här är det det sista jag kommer vara.
GidHundsjö 2009 med bästa Hilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0