Blokklista

1. Hur gammal är du? 21.
2. Hur gammal känner du dig? För inte så länge sen var det någon som frågade hur gammal jag var, och utan att tänka efter slängde jag ur mig "19". Var sådär lagom kul att behöva förklara att man under ett svagt ögonblick "glömt bort" hur gammal man är...
3. Vad har du gjort i dag? Sånt här:
4. Vilken film såg du senast? 2012. Soooooo last year, I know...
5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Sommar. Behöver jag förklara mig?
6. Är du besatt av någonting? Besatt är mitt mellannamn. Rutiner, rosa och reklam för att nämna några. Bra/dåliga siffror och bokstavsräkning styr mitt liv. Lade ni märke till att jag nämnde 3 saker (bra siffra), och att alla tre började på R? Rosa och reklam är bra ord eftersom de består av ett jämnt antal bokstäver. Rutiner har 7 bokstäver vilket är okej, men inte helt bra, så för att "fixa till" det tänker jag mig att jag lägger till 3 punkter efter det ordet. På så sätt består det av 10 tecken (bra nummer). Jag kan inte kolla på en textad film utan att räkna bokstäver i ord eller ord i meningar och göra om dem till bra nummer. Sjukt störande.
7. Beskriv vart du är nu: Hemma på OxN!
8. Nämn någon sak som man kanske inte vet om dig? När jag var mindre (11-12 nånting) blev jag kändis på ridskolan för att ha ramlat av en shetlandsponny. Alla visste vem jag var, och en av småtjejerna blev starstrucked när hon träffade mig. Hedrande.
9. När vaknade du i dag? 3-3.30 nån gång. Började få dåligt samvete vid 4.30 för att jag inte gjorde nånting, men klev inte upp förrän strax efter 6.
10. Vilken är din favorit månad? Slutet på juni pga man har hela sommaren framför sig?!?!
11. Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara? Jag är ganska vardaglig. De flesta dagar är himla bra bara man själv har en positiv inställning :) En perfekt dag kan vara att vakna tidigt på morgonen och ha ett fullspäckat schema, lika gärna som det kan vara att inte ha någonting alls planerat och kunna ligga och dega i soffan framför gamla serier hela dagen. 
12. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Här:
13. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Veterinären. Mina djur ska vara friska som nötkärnor hela livet♥
14. Hur vill du tillbringa din pension? Jag kommer att vara en riktigt dryg kärring! En sån där som stickar stickiga sockar åt barnbarnsbarnen och skrattar ondskefullt för mig själv när deras föräldrar tvingar dem att ha på sig dem. Hehehehe....
15. Vad lyssnar du på just nu? Ron Pope - Reason To Hope
16. Har du någon gång brutit ett ben? Tro det eller ej, men nej! Med tanke på min otroliga osmidighet är det ett mirakel.
17. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Kyla och lyse är en fördel i kylskåpet. Hyllor är bra att ha i både kyl och skafferi. Dörrar/luckor att stänga. Och kanske lite mat också. Om jag ska vara petig. 
18. Vad är du på för humör just nu? Glad/trött/allmänt störd. Som vanligt med andra ord.
19. Vilka världsdelar har du varit i? Nu har jag två val: antingen sätter jag mig och googlar för att kunna berätta för er och verka sjukt uppdaterad. Eller så erkänner jag bara att jag har noll koll på geografi. 
20. Snarkar du? Enligt mig? Nej. Enligt andra? Kanske. Möjligtvis. Litegrann. Ibland.
21. Vilka yrken har du provat på? Butik, stallskötare (heter det så?) och så har jag klippt gräse å vattne blommern på körka. 
22. Vad för kläder går du helst klädd i? Stoooor tröja tillsammans med antingen ridbyxor eller mjukisbyxor.
23. Vilket stjärntecken är du född i? Lejon. Raaaaawwwwr.
24. Vilket är ditt favoritgodis? Räknas choklad som godis? Om ja, choklad. Om nej, nåt surt.
25. Vad sa du senast? "Hallååååå!", med falsettrösten min.
26. Vilket är det bästa ämnet i skolan? Himla synd att rast inte räknas som ett ämne. Skulle haft högsta betyg.
27. Vilken är din favoritaffär? Min favoritaffär kommer alltid att vara den som har det jag är ute efter just då. Jag menar, jag lär ju inte tycka att Hööks är sådär skitbra om jag ska köpa ketchup.
28. Vad har du i dina fickor? Ingenting. Så himla fattig.
29. Vad köpte du senast? Måste ha varit mina nya vintervantar från Börjes i Globen. Så. Himla. Varma. 
30. Hur många gånger har du flyttat? 3. Så spännande var det svaret.
31. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Här är alla så himla smarta och ba: "En kompis så jag har sällskap, en båt så jag tar mig hem igen och en mobiltelefon!!". Har du en kompis är du inte ensam, har du en båt är du inte fast, och får du en mobiltelefon att fungera är ön inte öde. Just sayin'. Är jag fast ensam på en öde ö är det lite sent att tänka på vad jag skulle tagit med mig. Skulle isåfall följt med idioten som kommer och ska lämna grejerna hem igen. Alternativt svindyr kamerautrustning så jag kan göra en serie av det och bli rik som ett troll när jag kommer hem.
32. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Nattmänniska, helt klart.
33. Senaste filmen du såg på bio? Mammas pojkar tror jag? 
34. Har du blivit sydd någon gång? Nope. Men det var himla nära några gånger under syslöjden. Min symaskin hade bara ett läge - plattan i mattan! Tung på högerfoten redan då.
35. Vad åt du till frukost? Havregrynsgröt är grejern de!
36. Hur såg ditt liv ut för 15 år sedan? Ganska meningslöst kan jag tänka mig. Vad pysslade man egentligen med som 6-åring?!
37. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Misse som bet mig i armen igår. Det är kärlek det♥ 
38. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? Tillräckligt nära sängen för att jag ska vakna av larmet men tillräckligt långt bort för att jag ska behöva sträcka mig för att stänga av det.
39. Vad var det sista du åt? Mat. 
40. Är du blyg? Det kan man väl inte säga. Har svårt att komma på vad man kan säga till folk man inte känner bara. "Hej. Öhhh... Fin tröja."
41. Vad heter du i andra namn? Madeleine. Precis som prinsessan. Tänk vilket privilegium att få heta samma sak som mig?!
Det är därför hon är så glad.
42. Har du varit med om en bilolycka? Ja. Vi var på väg till farmor och farfar, det var halt, bilen åkte av vägen och krockade med ett träd. Jag kommer ihåg att pappa skrek "håll i eeeeeeeer...!", och att jag och brorsan fick sitta i bagaget och äta godis medan vi väntade på att farfar skulle komma och hämta oss. 
43. Vilken är den roligaste träningsformen? Fotboll.
 
 
 
 
HAHAHAHAHAHA, ni är så lätta att lura!!!!! Jag har väl bättre saker för mig än att jaga en boll, hallååååå?!
44. Har du några husdjur? Misse och dammråttorna 
45. Vill du gifta dig? Jag lovar er, jag blir inte gift förrän någon av er hittat ett motgift att stoppa mig med :)
46. Var växte dina föräldrar upp? I Eagleshieldsbay. Så himla internationella.
47. Har du någon gång ringt polisen? Icke det.
48. Har du svenskt ursprung? Halvmongolid skulle jag väl kalla mig själv.
49. Har du, eller har haft, något smeknamn? SÅ MÅNGA!! Just nu: Sandro, Sandrik och Svenne. I mellanstadiet: HamburgarN.
50. Vilka är dina största svagheter? Svagheter? HA! Jag är perfekt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0