Vilket skitjobb!

Min dag började sådär halvbra. Eller typ... inte bra alls. Jag klev upp tidigt för att sitta på skolan och plugga innan första föreläsningen som börjar 1. Satt och åt frukost och hörde att Misse var på lådan. Helt plötsligt hoppar hon ut, sätter sig på golvet och drar sig fram med frambenen. Jag tänkte först att hon bara fått nåt ryck, så jag brydde mig inte om det. Förrän det började lukta äckligt. Vände mig om och såg ett långt, brunt streck efter henne där hon dragit sig fram. Inte nog med att det luktade bajs i halva lägenheten, det var bajs i halva lägenheten.
 
Klumpen hade lossnat från pälsen, så jag tänkte inte mer på det, utan tog fram mopp och började städa upp det som blivit. Sedan ser jag att det blev mer. Och mer. Och mer. Det var bara halva som lossnat...
Jag gick och letade efter Misse, och hittade henne i min säng. Hon gnuggade rumpan mot mina lakan. 
 
Jag, som tidigare bara torkat och sett glad ut, höll på att bryta ihop. Kattskrället fick snällt duscha innan jag fortsatte med byten av sängkläder och bajstorkande. Ibland är hon ganska billig, den där katten. Det är nästan så att jag kan betala för att bli av med henne. Ibland. Oftast är hon ovärderlig :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0