Fredag

Efter den längsta veckan i världshistorien har jag äntligen helg! Jag har haft labb i mikrodatortekniken idag, vilket innebär att jag har suttit och programmerat PIColinon. Trots att läraren ligger på minus hos mig just nu, tog jag mig genom labben iaf. Medan jag sitter och redovisar min labb och berättar hur jag gjort, börjar han att prata med andra som sitter brevid som han tyckte hade en roligare kod? Jag fick inte ens redovisa klart hela programmet! Efter 5 timmars jobb vill jag gärna visa hur jag löste labben, annars kunde jag ju lika gärna kopiera koden av någon annan och gå hem efter en timme... Gubbskrälle!
 
Skitsamma, för att prata om nåt roligare fick Freja löshoppa igår! Vi var ett gäng med totalt 5 hästar som byggde upp två små hinder och lät dem racea runt på ridplanen och hoppa. Inget direkt seriöst, utan de for runt som yra höns på planen och bockade och studsade. Om något hinder råkade komma i vägen så hoppade de det av bara farten, haha!
 
Efter en stunds bus ville jag kolla om hon lyssnade på mig överhuvudtaget eller om hon for runt som en galning bara för att de andra gjorde det. Efter hon hoppat ett hinder drog hon iväg i en bockserie och var så stolt över sig själv, så mitt i den bockserien ropade jag på henne. Tror ni inte hon gör en helomvändning, tvärnitar och tittar på mig med spetsade öron medan alla andra fortsatte racea runt? Då smälte jag totalt, och helt plötsligt kändes alla tidiga morgnar och sena kvällar så värt det. Fina Frejsan♥  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0