Dressyrträning

Eftersom man inte kan göra tidsinställda inlägg på mobilen och jag fortfarande inte har något internet i lägenheten (kör via mobildatan när jag ska kolla Facebook osv.) så får ni två inlägg direkt efter varann ;)

Igår red jag som sagt dressyr på Freja. Det gick bra! Hon var ganska pigg men ändå tung i början, och stel i vänster varv. Så jag red övergångar, övergångar och övergångar. Skritt- trav- halt- rygga- trav- halt- skritt- galopp- halt osv osv ;) till slut kom hon igång riktigt och blev så otroligt mjuk och fin! Känslan att kunna göra halt direkt från galopp genom att bara räta på sig och andas ut är oslagbar! Lite bättre kondition och mer muskler (på både henne och mig, hahaha...) så lovar jag att det här blir skitbra!

Sen var vi med om en mindre rolig grej i slutet av ridpasset när vi jobbade med galoppen. Jag styrde in på en volt, och Freja som började bli trött snubblade på sina egna ben och stöp. Vi gick inte omkull på riktigt, men hon skrapade upp mulen så det började blöda, stackarn :( Usch, att gå omkull är verkligen det värsta man kan göra! Jag ramlar hellre av 10 gånger än att gå omkull en gång, helt klart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0