Förvirrad tjej

Idag ska jag, Jonna och Annika ha ett stallmöte version mini angående vinterrutinerna som mockning osv. (Annikas shettis Vilja kommer att dela box med Freja, det var därför hon fick en så stor box). Vi bestämde att vi skulle träffas 13, och jag och Annika skulle rida ut innan så vi skulle träffas 10.
 
MEN jag har helt missat att det blev vintertid inatt?! Varenda år skrivs det om det i tidningarna, det är reklam överallt osv, och jag tänker "Men hallå, tror de inte att folk har koll på det eller?". Det enda året de inte har reklamen och artiklarna (jag har då inte sett några), glömmer jag bort det och blir helt vilse. Bra jobbat.
 
Så till mitt I-landsproblem. Om jag är ute i stallet vid 10 sommartid och Annika inte missat tidsbytet, kommer jag att få vänta i en timme. Om jag istället är ute vid 10 vintertid och hon missat tidsbytet, kommer jag att vara "en timme sen", och HON har då istället fått vänta en timme. Åhh, varför gör man det så krångligt för sig? Och varför har jag inte en diktator med mig dygnet runt som alltid säger vad jag ska göra? Det hade förenklat saker en himla massa...
Jag var iaf fin i håret igår! ...som om det vore nån tröst... Jag kan inte ha flätor längre, mitt hår är så tunt (det kommer väl med åldern...) så det blir bara en töntig fjong av allting. Annat var det när jag var mindre, då blev min fläta 4 gånger tjockare! Sådär, då vet ni det också :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0