Helg!

Egentligen har jag en föreläsning nu på eftermiddagen också... Men då två av mina klasskompisar har dyslexi får de kopiera föreläsarens anteckningar, så jag tog kort på dem och gick hem istället. Jag kommer ändå inte vara sådär jätteengagerad känner jag, så det ger ingenting ändå. 
 
Jag kan tänka mig att många av er läser mina inlägg och tänker; "Men lägg ner, det är såhär att bli vuxen..." Det är sagt att utbildningen ska vara 100%, dvs. en heltid. Det kan de ta och stoppa upp nånstans. Under programmeringskursen fick vi 3 veckor på oss att skriva ett program. Det programmet hade läraren uppskattat skulle ta upp till 130 timmar. 40 timmar (en arbetsvecka på heltid) * 3 veckor = 120 timmar. Det var alltså beräknat att vi skulle lägga ner 3 veckors heltidsarbete med totalt 10 timmars övertid vid sidan av den andra kursen vi också läste. Många orkar "inte ens" med en vanlig heltid. I say no more.
 
Resten av dagen hade jag faktiskt tänkt vara ledig. Jag orkar inte bry mig om tentan på måndag. Går det så går det, annars får jag väl skriva om den helt enkelt (vilket vore ganska troligt även om jag pluggat idag). Så resten av dagen ska jag städa, träna och avinstallera en massa program på datorn innan jag sätter mig och kollar en massa serier på internet hela kvällen. Det känns som ett bra upplägg tycker jag :)
Inget plugg för tant Damgren idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0