Vallfärd mot mecka

Började dagen med att förbruka alla mina insamlade vuxenpoäng från gårdagen. Klev upp tidigt, gjorde en kopp te och tittade på julkalendern. Mysteriet på Greveholm är en av de absolut bästa julkalendrar hittills så uppföljaren kommer jag med all säkerhet följa slaviskt! 20-åriga Sandra, lika mogen som vanligt :)
 
Idag vallfärdar jag mot alla hästmänniskors mecka, dvs. Globen. Eller ja, jag tar nog bussen. Man missar så mycket annars. Blir inga shower i år, men tänkte spendera några timmar på mässan ändå. Jag menar, vem missar chansen att få trängas med galna hästägare en hel dag?
 
Har inget speciellt jag ska titta efter, men känner jag mig själv rätt kommer jag nog hem med nånting ändå. Lägger upp bilder från mässan och på det jag köpt ikväll. Nu ska jag gå till bussen (sammanträffande att man kan kliva på en direktbuss till Globen 300m ifrån min lägenhet. It's meant to be!), ha en bra lördag - för det ska jag ha! 
Globen - here I come!

Kommentarer
Postat av: Mikael

Tjena, Modemannen här!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Kram från Modemannen Mikael

2012-12-01 @ 14:34:20
URL: http://forum.modekampanj.com
Postat av: Dafna

Du ar supersot!!!

Svar: Inte jämfört med dig :))
Sandra Damgren

2012-12-01 @ 17:20:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0