.

Inte mycket uppdatering här inte... ;) Till mitt försvar (om man ska behöva försvara sig för att man har ett liv...) har jag haft 1000 olika saker att göra sen vi kom hem från Stockholm. Nu har jag förhoppningsvis packat klart allting iaf, så nu är det bara att njuta av de sista stunderna som norrlänning innan man blir 08:a på heltid.


Imorgon blir det en sista ridtur med Victor innan jag åker. Åhh, vill inte lämna honom! :( Han kan få bo i vårt kök och äta havregrynsgröt och äppelpaj :)

Felix flyttade ner idag, och vad jag har hört är hyresvärden jättegullig! Hon hade lämnat en pärm med nyttig information så som tidtabeller för buss och tåg osv, och även bokat en tvättid åt oss så vi skulle slippa tänka på det det första vi gjorde. Sedan hade även hennes mamma och syster kommit förbi och kollat så flytten gått bra :) Känns inte som att det ska vara så vanligt i en så pass stor stad, så jag blev riktigt positivt överraskad!


Ni kan räkna med lite dålig uppdatering några dagar till, är ju en del att fixa med inför flytten. Men sen när vi bott in oss riktigt kommer jag med bilder eller film på lägenheten så ni vet hur vi bor ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0