What A Day!

Idag har jag haft mer eller mindre fullt upp hela dagen. Började inte förrän 10 i 12, men då det inte gick passande bussar så satt jag på skolan 9 ändå ;) Den enda lektionen jag hade idag var idrott. Vi skulle springa coopertestet. Gick pissdåligt! Luften är alldeles för fuktig för att det ska fungera med andningen så jag fick sakta ner och gå flera gånger för att kunna andas igen...

Efter skolan for jag ut till stallet. Började med att rida Victor uppe på mon. Han har tappat gnistan lite i traven så nu lägger vi dressyrträningen på hyllan ett tag och är bara ute i skogen och har roligt! :) Trots det tvingade jag honom att lyssna genom att lägga in små volter och halter så fort han började dra iväg. Han blev skitsur och tyckte jag var jättejobbig med honom ;) Men till slut tyckte jag att han lyssnade riktigt bra och kunde hålla ett lugnt tempo :)

Sen var det Donna som skulle få komma ut och få motion. Även hon fick sig en tur på mon :) Jag hade målat upp en lugn uteritt för mig själv, men tänk så fel man kunde ha... Den röda damen hade andra planer! Hon hoppade, studsade, bockade, sparkade, försökte dra tyglarna ur händerna och stack. Men roligt hade vi, jag och rödingen :)
Jag och Donna februari 2009

Sen skulle jag åka hem, och i backen upp från stallet dog bilen. Jag vet inte vad som hände, men den gick inte att få igång igen. Så Robban gjorde en specialanordning så jag och pappa kunde bogsera den till verkstaden. Tur att vi hade tid där imorgon! Nu hoppas jag på ett halleluja moment och en återuppståndelse :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0