Förbannad Saade

Tycker det är skitkul att han verkligen blev förbannad över att ha blivit uppropad sist! Överväger man att sluta tävla för att man blir så nervös av att behöva vänta på att bli uppropad borde man ha övervägt tanken att lägga karriären åt sidan long time ago... ;)

Kommentarer
Postat av: ida

HAHAHAAHAHAHAHHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA andas HAHAHAAHAHAHAHHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAdär sjönk han ännu lite lägre i mina ögon! om det inte märktes tänkte jag;)

2011-05-13 @ 19:37:59
URL: http://idabn.blogg.se/
Postat av: ida

Sv: aa precis, du sätter fokus mot bakdelen, peka med handen kan du göra, om han inte reagerar på det kan du liksom fortsätta gå/halvspringa mot hans bakdel tills han flyttar undan den för dig och då spelar det ju ingen roll om ni inte längre är kvar på det "voltspåret" ni var på när du först tänkt vända upp utan huvudsaken är liksom att han förstått vad han ska göra och gjort rätt, alltså att vända upp mot dig, eller vända bort bakdelen ifrån dig kanske man kan säga, sedan låter du honom stå och fundera på saken ett tag och prövar sedan samma sak igen. I den här filmen http://www.youtube.com/watch?v=z2a9TDPcXuI från början gör jag ju lite av det, första klippet ser du hur jag nästan backar lite samtidigt som jag följer med honom "runt" och då kan du se hur han formar sig en aning och liksom sätter under sig med bakbenet där en gång. Andra klippet vänder jag upp honom så som jag beskrev ovanför.

tredje klippet bromsar jag upp honom lite genom att luta mig lite bakåt och stanna upp. fjräde klippet ber jag honom först att forma sig lite som i första klippet och sedan en vända upp som beröm.

I klippet efter han sprungit runt mig i en cirkel så kan du även där se att jag bromsar upp honom även om det inte syns så väl.här är en film från när jag inte hade haft honom så länge http://www.youtube.com/watch?v=FGHha7Mv4HU och här kan man ju e att även han springer på ganska okoncentrerat(även om vi hade gjort det ngåra gånger innan, så han visste ju lite vad det gick ut på) ibland kan du se att jg driver på honom lite extra om han blir lite okoncentrerad, gör då gärna det med kroppsspråket så blir det hela även lättare sedan när du vill att han ska sakta av/öka gångart. och när jag vänder upp honom så hukar jag ihop mig tittar och pekarmot bakdelen.här är vårat allra första pass http://www.youtube.com/watch?v=oMR8ACCvyFQ och som du ser där så var han väldigt mkt mindre känslig och mer okoncentrerad, tex. 2:26 när jag ska skicka ut honom. och efter det kan du se nä jag försöker vända upp honom.och för att svara på den frågan med att han bara springer på, så låt han göra det och prova som sagt att driva på honom lite mer möjligtvis, eller om ni tränar mkt på "vända upp" med rep innan, man får ibland prova sig lite fram:)hm ja kort och smidigtinlägg, hoppas du förstod lite bättre :) men fråga bara på annars :D2011-05-13 @ 20:12:29
URL: http://idabn.blogg.se/
Postat av: ida

sv: haha ja det brukar alltid vara där det styper XD amn får prova sig fram lite. lycka till då:)

2011-05-13 @ 23:14:53
URL: http://idabn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0