Duktig!

Just nu känner jag mig riktigt duktig :) Anledningen är att jag blivit klar med en uppgift med flera dagar till godo. Jag brukar alltid sitta uppe hela natten innan de ska in ;) Jaja, nog pratat om det :)

Idag var jag tillbaka till verkligheten igen. Mjukstart må jag säga med sovmorgon, eget arbete, idrott, lång håltimme och filmkunskap. Men det är verkligen inte helt fel, me like! :):) Idrotten var ju inte så rolig då, jag orkade inte lika mycket som jag brukar så blev jättebesviken på mig själv. Måste lära mig att inte ha så höga krav på mig själv hela tiden! Blir så fel, speciellt då jag är så pass målmedveten som jag är ;) Sen filmkunskapen, trodde jag skulle dö åt lärarn... "Idag ska vi gå igenom Windows Movie Maker... Jag har aldrig provat det själv, men det ser lätt ut! Här har ni första sidan..." Sen var det slut på den genomgången :)

Imorrn ska jag fortsätta med svenskaboken så jag blir klar med den nån gång, och om ingenting kommer ivägen far jag och tränar dressyr med Victor på onsdag. Känner mig riktigt taggad för att ta tag i ridningen på riktigt igen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0