Bomträning

Nu har bommarna äntligen börjat tina fram, så idag fick Victor träna på att lyfta på fötterna! ;) Jag lade ut två bommar direkt på marken, och en bom lade jag upp på två däck. Han verkar tycka att det är jätteroligt, han drog mot den upphöjda bommen hela tiden. Dessutom gjorde bommarna att han fick mer framåtbjudning, och han jobbade på jättebra även under voltarbetet. Han har blivit en riktig dressyrhäst nu, ni skulle sett vad duktig han var! :)
När han gav efter för tygeln satt jag bara och lät honom vara som "belöning", och då kunde jag fokusera lite mer på min egen sits. Jag vet inte hur längesen det var jag kunde sitta och bara följa med i traven med sänkta hälar och burna, rättvridna händer! Jag är jättenöjd över både min och Victors insats, och nu känns det ännu roligare att jobba vidare då han blivit så fin! :)

Kommentarer
Postat av: neli

varsågod och tack hihi =)

2011-04-13 @ 21:41:53
URL: http://nelismusic.blogg.se/
Postat av: Bea

Så underbart härligt att höra att träningen bra! Låter verkligen härligt! =D Och kul med variation på träningen med bommar! :P Jag skulle också vilja ha bommar, dom e så bra och användbara.

2011-04-13 @ 22:40:54
URL: http://beabystrom.blogg.se/
Postat av: Ida

Fin bild :D

2011-04-13 @ 22:57:41
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Postat av: Snabblån och Minilån

Kul inlägg. Uppskattar din blogg (:

2011-04-13 @ 23:00:43
URL: http://minilan.blogg.se/
Postat av: Liger - The Biggest Cat on the Planet

This picture with the horse is just simply adorable :) I have no words to explain the words of beauty....Marvelous, Magnificent :) it is any of those things :) thumbs up :) thanks for sharing

2011-04-13 @ 23:23:14
URL: http://www.ligerworld.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0