Fredag och lördag

Igår red Felix Kristallen :) Gick kanonbra! Tror båda två tyckte det var ganska roligt faktiskt :) Tyvärr tyckte inte mina knän det var lika roligt att gå en halvmil i mosand... Tur man inte behöver göra det så ofta ;)
Felix och Kristallen :) Fick typ springa brevid för att kunna få kort, Kristallens älgkliv är inte det lättaste att hänga med i! ;)

När vi kommit tillbaka till stallet red jag Tardee på plan en stund. Han kändes jättefin! Pigg och framåt och lyssnade jättebra :) Höll galoppen flera varv på volten åt båda hållen till och med! :) Duktig räsertårta! :)

Idag hade Kristallen lyckats få av sig en sko i hagen, och en bit av hoven hade följt med också så inte gick det att slå tillbaka den heller >.< Slår vad om att hon visste att hon skulle få gå intervaller idag så därför "råkade" hon kliva av sig den ;)
Tardee däremot hade alla skor kvar så han fick komma ut och svettas lite ;) Han kändes lite småseg så vi tog det ganska lugnt. Mycket möjligt att han tyckte det var jobbigt att galoppera på volten igår och hade lite träningsvärk idag, för han blev lite piggare mot slutet och det är ju oftast i slutet av passen som träningsvärken släpper lite :) Men det blev lite galopp ändå, och han skötte sig bra som alltid! :)
Nästa man till drabbning var Victor som skulle tränas lite på plan :) Han blir duktigare och duktigare hela tiden han också! Han har lite svårt med koncentrationen ibland, men då tar man bara en förhållning så svänger han jättebra för skänkeln sen :) Nu ska vi bara befästa det här lite till så kan vi börja jobba med böjningen sen!

Kommentarer
Postat av: Linda Calissendorff

Ja de är bara träna lille victor på ridplanen när du hinner å ha lust de dör han inte av i mellan intervallerna ;0) Gillar kortet Felix å Kristallen verka vara lika låååååång på nått vis! Gilla han sits klassiskt karlar! ;0)

2010-09-04 @ 22:54:55
URL: http://www.lillbumsan.bloggagratis.se
Postat av: Sandra

Det är ju kanon! :):) Han kommer bli dressyrtravare på nolltid! ;) Hahahaha! Ja det har du rätt i x)

2010-09-04 @ 23:13:04
URL: http://sandradamgren.blogg.se/
Postat av: Linda Calissendorff

ja han ha grym fin modell Victor för de =))

2010-09-04 @ 23:18:08
URL: http://www.lillbumsan.bloggagratis.se
Postat av: Sandra

Ja han har verkligen perfekt kroppsbyggnad! :):)

2010-09-04 @ 23:25:25
URL: http://sandradamgren.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Helt klart ett cowboyämne, han rider ju redan med enhandsfattning. Se till att han får en riktig sadel nästa gång :-))

2010-09-05 @ 06:48:38
Postat av: Sandra

Hahaha ja absolut! x)

2010-09-05 @ 10:54:55
URL: http://sandradamgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0