Heldag i stallet!

For till stallet runt 10 idag för att rida lektion för Susanne vid 11. Red Victor och det gick kanoooon! :D Vi fick en lite dålig start eftersom jag missförstått Jeanette och trodde att jag skulle rida Tardee så när det var min tur stod ju Victor fortfarande ute i hagen nyrullad och fin ;) Så det blev till att skynda på med grejerna så Susanne inte skulle behöva vänta så länge. Blev lite småstressad som smittade av sig på Victor så i början sket sig det mesta... ;) Lektionen gick mest ut på att försöka få honom att börja jobba i form, och herregud vilken skillnad det blev på bara en halvtimme! :O Han var skiitduktig! :D♥

Sen efter man suttit och latat sig i solen och tjockat i sig några av Catharinas megagoda bullar for jag ut och intervallade Kristallen på mon. Hon var pigg och glad som vanligt :) Utökade träningspasset så nu får hon gå 3 intervaller istället för 2. Men Kristallen tycker det är så roligt att galoppera så det har hon inget emot... ;) Så då får hon gå 2 intervaller i vänster galopp och 1 i höger galopp så hon musklar sig lite jämnare, hon har alltid varit svagare i högersidan ;)

Sista man till drabbning var Rayo som jag fick rida eftersom Sanna är i Skara har jag för mig :) Han gick bra som vanligt, mjuk och fin och har lätt för formen :) Det är jätteroligt att rida honom, man känner sig som värsta dressyrryttaren! ;)
Jag och Rayo i GidHundsjö i oktober förra året :)

Kommentarer
Postat av: Sanna

Va kul att du tycker om att rida han=)

2010-09-13 @ 06:40:55
Postat av: Sanna

Va kul att du tycker om att rida han=)

2010-09-13 @ 07:02:35
Postat av: Sandra

Jajjemän, han är skitkul bara man "får fram" honom! :)

2010-09-13 @ 17:17:00
URL: http://sandradamgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0