Tisdag

Idag har vi faktiskt vart riktigt duktiga och åkt iväg med väggarna i mitt gamla rum till insamlingen, det tog bara 2 timmar;) Annars har det inte hänt nånting idag, har vart en tråkig dag på skolan också. Har stoort kemiprov på fredag så inte kommer jag kunna åka till stallet nånting förrän till helgen heller-.- Måste verkligen råplugga resten av veckan! Menmen, det får funka det också. Det måste det bara göra!

Chili blir inge bättre heller, han har fortfarande inte ätit nånting...:( Däremot har han druckit nästan dubbelt så mycket vatten som han gör i vanliga fall så det känns ju bra att han får i sig nåt iaf. Han ligger ner nästan hela tiden och orkar inte göra nånting alls just nu. Han har ju ingen energi då han inte äter nån mat stackaren:/ Hade en kanin för några år sedan som var likadan när vi precis fått hem honom, det gick så långt att han skakade när han försökte ställa sig upp och sen ramlade ihop igen... Men till slut fick vi honom att börja äta igen så han började må bättre:) Förhoppningsvis börjar Chili äta snart igen också, annars måste vi åka till vet och kolla vad det är. Man känner sig så hjälplös när de är sjuka, man kan liksom inte göra så mycket...:/ Men nu räcker det med kaninskrivande, det är ändå ingen som är intresserad av att läsa det;)

Nu börjar DH snart så cya:) 

Vad jag lyssnar på just nu:) :

Kommentarer
Postat av: ida

ajdå det var ju inte bra :S kan det inte vara nått med tänderna då?

2010-03-24 @ 08:09:17
URL: http://idabn.blogg.se/
Postat av: Sandra

Nu har han börjat äta så han är sig själv igen!:D Jag vet inte varför de slutar äta ibland, men det verkar ju inte som att det beror på tänderna om han börjat äta igen...:P

2010-03-24 @ 08:30:29
URL: http://sandradamgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0