Torsdag

Åhej, nu är ju veckan snart slut!O.o Var tog den vägen egentligen?;)

Det blev en stalldag idag också, när jag kom till stallet stod Sanna och selade Valle så hon undrade om jag ville följa med:) Så hon hjälpte mig att ge hästarna lunch och sen for vi. När vi precis kommit ut från stallet rasade det snö från taket på hundkojan och då blev Valle jätterädd och tänkte vända om men då snubblade han eller nåt sånt och gick ner på alla fyra. Jag och Sanna satt som två frågetecken i vagnen och fattade ingenting för allt hände så snabbt! Men han ställde sig upp på en gång och hade inte gjort illa sig så det var konung!:) Vi körde bort mot trekanten och vände där, det kändes som en lämplig tur:P

Sen var det Tardee som skulle ut, och han var taggad:) Jag red bara upp dit skidspåren börjar så det var inte så långt men han fick ju komma ut en stund i alla fall. Det gick bra, han taktade typ 1/3 av vägen bort från stallet så jag fick sitta och bromsa!O.o Skillnad från i tisdags med andra ord;) Det märks att han är mycket gladare nu när han får börja komma igång igen, han har fått tillbaka glimten i ögat och är bara allmänt glad så det känns ju jättekul!:)

Kristallen var iväg till kliniken idag och kollade upp knäna. Det såg bra ut, så det känns skönt att det inte blev mer skit från då hon sprang in i vagnen!:)

Det känns som att det gick segt att skriva idag...x) Kan ju avsluta med en låt jag var galen i när jag var 10 kanske? Jag satt och räknade ner till jag kunde skaffa en egen epa för jag var stortokig i den där låten! Hahaha!x)

Kommentarer
Postat av: Sanna

frågetecken var vi nog...men vi hade ganska så tur iallefall. Mest Valle då.

2010-03-12 @ 12:35:19
URL: http://rayoosanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0