Tisdag

Idag var en lång dag, hade 7(!!) lektioner. Åkte från skolan runt kvart i 5. De sista 2 timmarna var det redovisningar av dem i klassen som inte hann på morgonen så jag satt bara och lyssnade på dem. Ganska värd lektion ändå, kommer ju få igen de där 2 timmarna sen också:)
Jag hade min redovisning på morgonen, och den gick faktiskt bra!:) Eller den kändes bra iaf;) Sen hände det inte så mycket speciellt i skolan resten av dagen.

Nu på kvällen var jag i stallet också:) Linda skulle hjälpa mig med slutorna som jag haft problem med;) Så länge hon gick brevid och tryckte ut bogen på Kristallen gick det väl bra, men så fort hon släppte det trycket fick man en häst som försvann in mot mitten;) Men det är bara att träna på så går det väl till slut:) 

Jag känner mig väldigt nyttig just nu, sitter och vräker i mig hemmagjord glass^^ Vispad grädde med en massa oboy i, och sen fryser man det. Nyttigt och bra! Eller inte...;) Men nu måste kaninerna få mat så de inte döör av matbrist! Haha det lär inte hända i första taget, de små tjockisarna har mycket att ta av;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0