Långviksmon och stallet:)

Runt 1 åkte vi iväg och hälsade på farfar, och han verkade ha det bra:) Alltid lite småjobbigt att åka dit då han knappt minns nånting längre, men vad ska man göra? Man kan ju inte bara skita i honom och låtsas att man inte bryr sig...
Aja, sen for jag till stallet och red iväg med Rayo. Hade tänkt rida "vanliga" vägen på mon. Så vi började skritta nerför vägen, och jag tyckte det var nåt som var konstigt för jag visste jag kortat båda stiglädren lika mycket men ändå var den ena längre:S Så jag trodde det var sadeln som låg lite snett, och isåfall skulle det ju gå till sig sen när vi började trava och jag skulle börja rida lätt. Vi kom fram till vägen som går under Botniabanan och började trava där, och det kändes bara konstigare och konstigare så efter ett tag stannade vi och jag hoppade av och kollade vad som hänt. Då hade stiglädret gått av! Så det var ju bara att vända om och gå hem igen. Det verkar seriöst som att någon högre makt tycker jag ska börja gå ut och gå oftare...;) Har ridit ut på mon 2 gånger den här veckan, och båda slutade med att jag fick gå hem;) Hahaha:) När vi kom tillbaka till stallet tog jag av sadeln och red barbacka på plan istället så han iaf fick röra lite på sig. Blev väl ingen direkt hårdträning men det dör han ju inte av:P Då vi var på plan var han faktiskt ganska fin, lite trög då men han tog väl tillfället i akt då jag satt barbacka och inte kunde påverka lika mycket och inte hade samma balans;) Men jag säger som jag sa igår, jag gillar den här hästen skarpt!:) Hade egentligen planerat att rida Kristallen på plan också, men jag var så trött och less efter Rayo så jag tyckte det var lika bra att låta bli. Risken finns ju att man tar ut det över henne och det känns inte så bra... Men ska ju till stallet imorrn också så får ta det då istället:)
Nej nu ska jag gå och lägga mig, ska infinna mig hos Dafna prick 10.30 imorgon. Här är det ord och inga visor;) Haha nej men ska till stallet vid 5 så annars hinner vi inte hitta på nåt:) God natt folket! 

Kommentarer
Postat av: Victoria

Eller så ville någon högre makt ge rayo lite vila ;);)

2010-03-08 @ 09:03:24
URL: http://victoriali.blogg.se/
Postat av: Sanna

Tusen tack för att du har ridit Rayo=) otur att lädret gick av när du skulle ut bara.

2010-03-08 @ 11:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0