Finally...

Nu har jag börjat flytta in i rummet på riktigt, alla möbler är på plats och nu är det bara några eluttag och taklisterna kvar:P Så imorrn får jag ta tag i att packa upp allt från banankartongerna igen. Drygt, men så härligt att det börjar bli klart!:D

Blev ingen Sandra-träning idag, eftersom det var 2st som inte kunde komma så det skulle bara bli jag och Vicky som skulle vara med och då blev det inställt. Men åkte ju dit ändå såklart;) Började med Kristallen, och det gick faktiskt jättebra!:) Jonas kom och hälsade på i stallet med fyrhjulingen så hon tyckte att det var lite spännande;) Men han åkte ganska snabbt igen, och då gick allt som på räls!:):) Vi sätter vändningarna nästan varje gång nu, halvvolterna blir lika stora åt båda hållen och hon skjuter inte ut bogen lika mycket längre. Så det är verkligen skillnad från hur det var i början av veckan!

Sen tog jag ut Tardee på plan, och det gick också bra:) Han lyssnar bättre och bättre för varje gång och svarar riktigt bra på tryck i stigbyglarna! Än så länge kollar jag bara av att han är med och gör det jag ber om. Gör mycket volter och serpentinbågar så vi får med lite böjning också, det är alltid nyttigt:) Idag tränade vi på samma övning som jag gör med Kristallen med halvvolterna och det gick faktiskt väldigt mycket bättre än jag förväntat mig! Han ville helst svänga snävt och inte ha kvar böjningen genom hela svängen, men det jobbar vi bort med stora volter och svag böjning så det kommer väl:)

Det var längesen jag hade "dagens låt", så här kommer en!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0