Igår och idag:)

Det har inte hänt så mycket sen sist jag skrev, men vi åkte längdskidor på idrotten igår och det var askul!:D Haha jag har inte stått på ett par skidor på 6 år så tur ingen hade någon kamera med sig^^ När vi nästan åkt klart tänkte vi gena men efter vägen de andra tog fanns det en brant backe så jag ville inte åka där utan hittade en egen väg istället. Så några meter senare kom jag fram till en backe som det inte fanns några skidspår i, men som gjorde så man kom tillbaka till skyttis iaf så jag provade den. Snön var jättehal så det gick jättesnabbt och jag såg staketen och stugorna komma närmare och närmare så jag var tvungen att kasta mig i djupsnön för att kunna stannax) När jag ställt mig upp igen, full av snö, såg jag att det var en gubbe som stod och tittade på mig som om jag var dum i huvudet så jag tittade mig runt lite och insåg att det var en pulkabacke för småbarn jag störtat ner för! Hahahaha! Det ska väl vara jag för att lyckas med något sånt...;)
Sen efter skolan åkte jag och red Kristallen, som börjat äta havre nu så hon var lite småknäpp;) Hon skulle kunna göra vad som helst bara jag inte bad om det;) Och så jag som hade träningsverk från styrka och konditions-passet i måndags och vart ute och åkt skidor i drygt en timme under dagen... Bra kombination...;) Men förhoppningsvis gav intervallerna lite ändå, trots att jag inte riktigt orkade hålla henne:)
Idag orkade jag inte åka till stallet, har ÄNNU mer träningsvärk nu efter ridningen så känner mig stel som en pinne och smidig som ett kylskåp. Men hade tänkt plugga lite idag så kan jag nog åka och rida Hilda imorrn iaf!:)


Kommentarer
Postat av: Linda Calissendorff

Ja de förstår jag att du är lite mör ler Bara lägga dig i soffan och käka praliner i kväll Sandra!

2010-01-13 @ 18:04:53
URL: http://www.lillbumsan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0