Måndagen över!:)

Måndagen är över!:D Hahaha, kan det möjligtvis vara så att jag överreagerar lite kanske?;) Men alla andra dagar är så himla mycket lättare än måndagar så när den är slut kan man inte vara annat än glad... SNART HELG!;)
Idag hade vi filosofiprovet, och det gick väl hyfsat:) Alltid svårt att veta hur läraren vill att man ska skriva i början, men efter första provet brukar det märkas och jag hoppas det blev bra nu då!:) Sen hade vi lunch och efter det matte/fysik i 2,5 timmar. Sen biologi, och då kom syon och informerade om valbara kurser inför 3an. Sen var det eget arbete på biologin och då var vi i datasalen och tittade på en tävlingsfilm på mig och HildaB-) Inte läraren då såklart, han var nån annanstans...;) Joel dissade låten jag lagt till i bakgrunden och David skröt över sina kunskaper inom hästhoppning, hahaha^^ "Jo, men när de river blir det ju typ 4 fel eller nåt..."
Så nu har jag suttit och tittat på Scrubs ett tag och tvingat i mig lite mat:P Har tappat aptiten helt, har inte vart hungrig sen i torsdags!:O Hoppas den kommer tillbaka snart, jag hatar att tvinga i mig mat när jag inte är hungrig... Men det är ju ett nödvändigt ont så det är bara att tugga, svälja och se glad ut!;)
Nu måste jag börja plugga matte så jag klarar provet på onsdag! Sen är det inte så mycket kvar den här veckan, bara svenskauppgifter, möjligtvis plugga lite kemi och fysik också... Okej, det var lite mer än det kändes men efter nästa onsdag har det förhoppningsvis lugnat ner sig lite:)

Första låten blev dissad, men den andra passar Hilda perfekt! Simply The Best...♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0