Galopptravarna! :)

Idag har jag ridit både Victor och Kristallen :) Först ut var Victor som skulle prova på att få galoppera under ryttare för första gången (tror jag). Det gick jättebra! Först när han satte iväg i trav uppför backen trodde jag verkligen inte att det skulle gå, eftersom jag märkte på honom att han tyckte det var skitjobbigt ;) Men efter ett tag gick han faktiskt över i galopp! :D Vi galopperade ungefär 1/3 av backen, sen tyckte han att jag var för jobbig för honom så han försökte bocka av mig mitt i backen ;) Men jag var så lycklig över att han tagit galoppen överhuvudtaget så jag var lika glad ändå! :)
Sen var det Kristallens tur att få komma ut, och hon är ju verkligen speciell denna dam... Först gick hon längst ner i hagen, så jag gick efter såklart. Sen när hon stod där nere försökte hon lura mig att hon skulle stå och äta, men då kastade hon sig och tänkte springa upp istället x) Synd för henne att jag förstod vad hon skulle göra och kastade ena änden av grimskaftet mot henne så hon vände om igen... ;)
Men sen när vi väl kommit ut är hon pigg och glad, öronen framåt hela tiden! :) Även hon fick ta en galopp i backen idag, hon slog över från traven själv så då fick hon galoppera trots att jag inte tänkt det ;) Galoppen är ju skonsammare än vad traven är så det är ju bara bra :) Hon orkade lite mer än jag trodde från början, så nu blir det till att börja intervalla henne lite lätt också. I höst blir det till att bygga muskler! :)

Kommentarer
Postat av: Linda Calissendorff

Ha ha skratta åt robban han var helt säker de var kristallen han hjälpte dig upp på när de var victor!;-) vilken koll han ha känner jag så här spontant!;-)

2010-08-29 @ 07:29:03
Postat av: Sandra

Hahaha ja han kommer då inte få lasta själv inför loppen! ;)

2010-08-29 @ 11:16:12
URL: http://sandradamgren.blogg.se/
Postat av: Linda Calissendorff

Nej där gjorde han bort sig BIG time!:-)

2010-08-29 @ 20:05:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0