Stallet

For till stallet efter skolan :) Först ut var Tardee som ska börja ridas igång lite smått igen. Han var lika taggad som en igelkott! Jag har nog aldrig sett den hästen bocka förut, hahaha :) Men det är kul med hästar som har lite egen motor, och han kommer nog lugna sig sen när han kommit igång igen :) Vi skrittade några varv åt båda hållen bara så han fick röra sig lite under ryttare.
Nästa på tur var Kristallen. Vi tog en motionsrunda uppe på mon och hon var så duktig så :) I början på första grusvägen efter asfalten travade hon som värsta halvblodet! Sen blir hon latare och latare ju längre man rider så på slutet kan man inte ta miste på att det är en travare man sitter på! ;) Sen var det nåt spån som hade försökt köra bil uppe på mon och slirat ner sig ordentligt, typ halva däcken var under marken! O.o Sen mötte jag en skitsur gubbe i skogen så det var säkert hans bil^^
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kaninerna ska ha mat iaf. På svenskan ska vi se Hamlet, men om man vill kan man se den hemma så får man sovmorgon 2 dagar. Det börjar klockan 1 på 5an så det är lika bra jag tittar på det ;) Sen hur jag ska kunna ta mig igenom hela filmen är ett mysterium, jag hade helst gått och lagt mig nu! Med tanke på hur seg dator och internet vi har är det ingen vits att ladda ner heller, det lär väl ta en vecka eller så ;) Hahaha :)
Jag vet inte vad det är för fel, men jag kan inte göra riktiga stycken längre. Datorn skriver bara ihop allt när jag publicerar! :S Jätteirriterande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0