Söndag

Blev en sväng till stallet idag också :) Eller sväng och sväng, var där typ 4 timmar... ;) Men ni som känner hästmänniskor vet att det alltid tar längre tid än man tänkt när man är i stallet ;)
Började med att hälsa på Hilda och Wilda såklart! Hon blir nog en riktig tuffing när hon vuxit på sig, hon springer redan runt som en galning i hagen och sparkar mot Hilda ibland när hon kommer för nära ;)
Wroom! :)
Tacken för att jag stod och borstade henne innan de gick ut ;)
Världens bästa Hilda♥
Matpaus!
Sen red jag ju Kristallen också :) Hon var inte speciellt koncentrerad på det hon skulle göra eftersom Hilda och Wilda stod i hagen brevid ridplan. I början tyckte hon att Wilda var jätteläskig och vägrade gå längs långsidan de stod! x) Hahaha Wilda är ju typ 1/3 av Kristallens storlek! Ja hon är rolig prinsessan :) Efter ett tag kom hon på att det inte var ett monster som var ute efter att äta upp henne som stod där, och då gick det ganska bra! :) Jag har en tendens att ta för mycket i stångtygeln när hon ska korta stegen så hon stannar istället, men det är ju mitt fel ;) Det lär väl ta ett tag innan jag fått in den rätta känslan för hur jag ska göra vad vid vilken tidpunkt, så fram till dess kan det bli lite hur som helst... ;) Tur Kristallen är snäll och orkar stå ut med en konstig ryttare!♥
Nu ska jag sätta mig med fysiken en stund innan jag går och lägger mig. Håller på att skriva ner alla formler man kan tänkas behöva inför provet imorrn. Känns mindre kul kan jag säga... Wish me luck! :)

Kommentarer
Postat av: Linda Calissendorff

Roligt att se hon skuttat omkring lite var lite orolig hon var lite loj å slö men nu är jag genast lite lättad! =) Snor lite bilder av dig denna gång ler Du fota bättre än robban ler

2010-04-25 @ 22:21:29
Postat av: Sandra

Sno på du bara! :)

2010-04-26 @ 06:09:05
URL: http://sandradamgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0