I´m back!:)

Har legat hemma med magsjuka sen natten mot måndag, men nu är jag hyfsat pigg iaf!:) Men tydligen smittar man 3 dar efter man börjar känna sig frisk, så där rök ju mitt lov...:( Jag som hade tänkt träna på öppnor och slutor med Kristallen... Sen har jag högskoleprovet på lördag. Halv 9 till 20 över 4 om jag minns rätt. Första lektionen efter lovet har vi prov i styrka och kondition, på torsdag nästa vecka har vi stoort filosofiprov och så har jag en hemlabb i fysik jag måste göra också. Det här är verkligen inte min vecka alltså...:/

I söndags for jag och Kristallen ut och skrittade med Anneli och Donna:) Det var ett tag sen vi var utanför ridplan så det var kul:) Men det kändes att det var ett tag sen jag red i allroundsadeln nu, den var ju hur vinglig som helst jämfört med den akademiska! Hahaha:)

Mja, det har väl inte hänt så himla mycket sen jag skrev sist egentligen. Har typ sovit bort dygnen;) Men nu hoppas jag att jag har haft magsjuka så det räcker de närmsta åren i alla fall... Nästa lov är ju bara 2 månader bort;) Men nu ska jag titta på Lost! Ha det:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0