Another day´s gone

Japp, så är det:) Måndagar brukar ju alltid vara jättesega men idag gick det som bara hejsan;) Först hade vi beeptest på styrka och kondition. Gick väl sådär, jag blir aldrig nöjd på konditionstest... Lungorna säger ifrån innan benen gör det så jag är aldrig trött efteråt, jag blir så himla besviken när jag vet att jag skulle kunna klara så himla mycket mer...:( Men i alla fall, vi skulle säga vilken puls vi hade när vi sprungit klart. Jag kom upp i 192, och det tycker jag känns ganska högt men enligt läraren var det tydligen jättelågt.:O Hon tyckte jag skulle vara uppe i minst 200...o.O
På psykologin skulle vi ta med oss en artikel var om modern hjärnforskning. Jag skrev ut en sent igår kväll som jag knappt läst igenom, så det blev ju lite problem när det visade sig att vi skulle återberätta vad som stod där... Min var 4 sidor lång så det var bara till att börja bläddra, hitta stödord och dra egna slutsatser utifrån det;) Men hon såg inte allt för missnöjd ut så förhoppningsvis gick det bra:)
På kvällen åkte jag till ridskolan, första gången utan Hilda på jag vet inte hur länge:O Men det var faktiskt ganska kul att prova ridskolehäst igen, man märkte att man utvecklats sen sist man red den:P Jag hade iaf Donnadine. Ganska stor skillnad om man jämför med Hilda;) Donna är ett segt, kraftigt halvblod som är 167cm i mkh och Hilda är en överpigg nordis på bara lite drygt 150cm i mkh;) Men på slutet började vi förstå varann lite bättre och då gick det riktigt bra!:)
Nu ska jag titta på idol igen:) Heja Calle!

Kommentarer
Postat av: Dafna

Det står att du la upp den här 22.39, hur kunde du då se på idol? XD

2009-09-29 @ 15:32:43
Postat av: Sandra

Utröstningen börjar 22.40... Smartass;)

2009-09-29 @ 21:40:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0