Packar för fullt:)

Nu har jag nästan packat klart inför tävlingen imorgon:) Känns riktigt bra faktiskt, går han lika bra på tävlingen som han gjorde i torsdags har vi förhoppningsvis en chans till placering. Eller så blir han ett monster som skenar runt på dressyrbanan...;) Den som lever får se:) Jag har inte tävlat dressyr sen i januari och det gick megadåligt, så jag har väl inte allt för stora förväntningar. Men vafan, Rayo är en asbra dressyrhäst bara jag rider och inte bara sitter och åker, så det är bara att skärpa till sig;)
Jag och Hilda stack ut på långtur med Jeanette och Tardee idag. Hilda var en PMS-häst idag, hon vilade ju igår och hann inte äta lunch innan vi stack iväg så hon var inte allt för trevlig att handskas med om man säger så;) I början ryckte hon mest bara med huvudet när jag tog i tyglarna, och så surade hon lite mot Tardee när han kom för nära. När vi nyss ridit under viadukten och precis skulle svänga ner mot vägen fick hon ett riktigt ryck och kastade sig mot Tardee och tänkte bita honom, och när jag slet tag i ena tygeln för att stoppa henne reste hon sig rakt upp på bakbenen!:O Hon har ju inte stegrat riktigt sen hon betäcktes i maj nån gång, så jag blev ju lite förvånad;) Sen blev det bocksprång, galopp på stället och bakutsparkar när hon hörde nåt från skogen;) Ja, en ridtur på Hilda blir aldrig tråkig:)
Nu ska jag fortsätta packa och sen sova, ska upp kvart i 6 imorrn;) 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hahha, som du har märkt med Rayo så måste man ju rida (jag gör det misstaget ibland att bara åka med). märkte det på hem vägen att du aldrig har tråkit då du är ute med henne:P

2009-10-10 @ 22:03:04
URL: http://rayoosanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0